Metaal lakken

De medewerkers van Slabinck uit Brugge zijn in staat metaal te lakken door middel van verschillende technieken. De kennis en vaardigheid die hiervoor nodig is, wordt al generaties lang binnen het bedrijf doorgegeven. Als klant ontvangt u daardoor altijd een gelakt product van de hoogste kwaliteit.

LATEN WE SAMENWERKEN

Neem gerust contact met ons op. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel ons nu gewoon.

Metaal lakken door middel van poederlakken

Poederlakken is een techniek om metaal te lakken waarbij wij een stalen of aluminium oppervlak bedekken met een laagje poeder. Het grootste verschil tussen verven en poeder is dat de poeder droog – zonder oplosmiddel – aangebracht wordt. Daarna smelt het poeder in een warme oven tot een homogene huid. Het resultaat is harder dan traditionele verf: taaier, krasbestendiger en slijtvast. Dat maakt lakken met poeder een goedkope en kwalitatief hoogstaande afwerkingsvorm voor productseries.

Natlakken

Natlakken is uw ideale keuze voor de budgetvriendelijke afwerking van grotere metaalconstructies. Het lakken van metaal met vloeibare verf doen wij met een tweecomponentennatlak in een stofvrije overdrukspuitcabine. Onze natlakinstallatie is goed voor metalen en houten onderdelen tot twaalf meter.

Staalstralen

Wilt u een stuk metaal lakken? Dan is staalstralen bij ons metaalbedrijf de perfecte voorbehandeling. Het volledige oppervlak wordt egaal schoon gestraald, zodat uw favoriete laktype beter hecht. Bij staalstralen verwijderen wij de bovenfilm van metaal of de koolstofrand die ontstaat tijdens het laseren. Daarvoor gebruiken wij staalgrit. U kiest ook voor vakkundig parelstralen door onze medewerkers.

Contacteer ons om uw metalen oppervlakken te voorzien van een beschermlaag

Het lakken van metaal is dé manier om uw metaaloppervlakken te voorzien van een extra laag die het materiaal beschermt en bestand maakt tegen invloeden van buitenaf. Bel ons via +32 050 40 88 40 of stuur een e-mail naar info@slabinck.be om onze mogelijkheden te bespreken. Naast lakken, passen de medewerkers van Slabinck nog meer technieken toe. Ook voor metaalbewerking zit u overigens goed bij ons.