Poederlakken in Brugge

✓ Korte doorlooptijd
✓ Productie in eigen huis
✓ Totaalpakket mogelijk

Poederlakken is de specialisatie van een poederlakker van Slabinck in Brugge, regio West-Vlaanderen. Een poederlakker van ons bedrijf voorziet uw stalen of aluminium oppervlakken van een laag poeder. Het metaaloppervlak krijgt een positieve lading waarna er negatief geladen poeder op aangebracht wordt. Door deze magnetische aantrekking blijft het poeder op zijn plek voordat het door warmte vasthecht aan het oppervlak.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over draaien en frezen?

Waarom kiest u voor poederlakken in onze werkplaats in Brugge?

Een poederlakker van plaatwerk- en metaalbedrijf Slabinck is te herkennen aan zijn passie voor het vak en expertise in het aanbrengen van het poeder. Dit zal onze vakman steeds toepassen bij het poederlakken van iedere constructie. Het verschil tussen poederlakken en traditioneel natlakken is de vorm waarin het aangebracht wordt. Zoals de naam al zegt, wordt door een poederlakker een poeder aangebracht op het oppervlak. Hier is geen oplosmiddel bij nodig. Deze poeder smelt vervolgens tot een solide laag wanneer het oppervlak geplaatst wordt in een van onze ovens. Na de oventijd ontvangt u een afwerking die beter bestand is tegen invloeden van buitenaf dan bij traditionele verf. Dat maakt poederlakken een goed alternatief voor de vloeibare variant.

Geef het afwerken van uw metaal uit handen aan de professionals

Het lakken van aluminium door middel van poederlakken zorgt voor een hoge kwaliteit afwerking van het materiaal en is daarbij relatief goedkoop. Een poederlakker zal er altijd voor gaan om uw metaalconstructies van de beste dekking te voorzien. Vraag ons naar de mogelijkheden via +32 050 40 88 40 of stuur een e-mail naar info@slabinck.be. Bespreek het benodigde lakken van uw metaal en onze medewerkers geven aan wat wij u kunnen bieden. Het bewerken van uw metaalconstructies laat u met verschillende technieken door ons uitvoeren.

Stuur ons een mailtje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Laten We Samenwerken

  Neem gerust contact met ons op. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel ons nu gewoon.

  Slabinck nv

  Ten Briele 2
  8200 Brugge

  Mail & Tel

  sales@slabinck.be
  info@slabinck.be
  +32 050 40 88 40

  Openingsuren

  8:30 - 17:30 ( Ma - Vrij )
  Za, Zo & Feestdagen GESLOTEN

  Bezoek ons op onderstaand adres