Zagen - Frezen - Draaien - Tappen

LATEN WE SAMENWERKEN

Neem gerust contact met ons op. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel ons nu gewoon.

Zagen

Met onze CNC-gestuurde zaagmachines zagen wij bliksemsnel en uiterst nauwkeurig al uw metalen buizen en profielen (hoekprofielen, L-profielen, enzovoort).

Wij zagen bovendien verschillende buizen of profielen tegelijk, waardoor u tijd en geld bespaart. Ook de automatische aan- en afvoer garandeert u een flinke kostenbesparing.

Frezen

Frezen is een verspanende bewerking: materiaaldelen worden weggenomen in spanen of ‘krullen’. Onze CNC-gestuurde freesmachine beschikt over twee pendeltafels en is ook geschikt voor uiterst nauwkeurig boorwerk of om draad te tappen in de stukken.

Wij frezen rechte stukken, gietstukken, plaatstukken en buizen. De uitvoering is erg divers: ruw frezen, spiebaanfrezen, zaagfrezen, frezen met hardmetalen inzetplaatjes, …

De koelmethode bij frezen is afhankelijk van het bewerkte materiaal. Metaal wordt gekoeld met koelvloeistof op organische of synthetische basis.

Draaien

Bij deze verspaningstechniek voert een beitel een dwarse of langse snijbeweging uit tijdens het ronddraaien. Met onze CNC-gestuurde draaibank met klauwplaat draaien wij plaatstukken, gietstukken en buizen tot 0,01 mm nauwkeurig.

Draaien is de snelste en nauwkeurigste methode om uiterst nauwkeurig ronde stukken te produceren, zoals assen, buizen en gietstukken.

Tappen

Tappen is een schroefdraad in een geboord gat snijden. Wij tappen metrische draad van M3 tot M16.

Wij tappen met de ponskop van onze CNC-ponsmachine en op onze CNC-freesmachine of op een gespecialiseerde tapmachine.

tappen