Technieken

Technische oplossingen

Technieken

Wij zijn een geïntegreerd engineeringbedrijf dat bestaat uit wendbare en ervaren ingenieurs die bekwaam zijn in verschillende soorten engineeringwerk. Daarnaast is onze grootste troeft onze productie. Toepassingen worden ontwikkeld voor alle mogelijke sectoren.

Technieken die we aanbieden

De hoogwaardige productiediensten van Slabinck zijn een perfecte aanvulling
voor de huidige hightech-industrieën.
laser cutting icon

Laseren

Laseren van plaatwerk in staal, inox, aluminium of zelfs messing.
Slabinck High Tech Metal Works gebruikt de laatste lasertechnologie.

ponsmachine slabinck icon

Ponsen

Wilt u eenvoudige, geometrische figuren uit een plaatoppervlak snijden? Dan is CNC-ponsen één van de snelste én goedkoopste technieken.

plooien en walsen icon slabinck

Plooien

Plooien en walsen, buizenplooien, profielwalsen. Met onze afkantpers geven we vorm aan metaalplaten tot 4m lang en 2m breed met een dikte van 25mm.

lassen

Lassen

MIG lassen staal, RVS.
TIG lassen dun staal, RVS en aluminium. Puntlassen plaatwerk tot 6mm. Stiftlaseen van M3 tot M12 moeren op een plaat.

frezen

Verspanen

Verspanen: zagen, frezen, draaien en tappen. Wij hebben iedere machine in huis om profielen te zagen, te frezen, plaatstukken te draaien of schroefdraad te tappen.

lakken slabinck laser products

Lakken

Lakken, poederlakken van een stalen of aluminium oppervlak, natlakken voor grotere metaalconstructies of staalstralen als voorbehandeling.

afwerken schuren polijsten

Afwerken

Schuren van bramen in een trommelmachine met keramische korrels, polijsten met onze schuur- en polijstmachine en parelstralen van inox.

afwerken

Monteren

Monteren van half-fabrikaten of machineonderdelen.Wij verzorgen de montage van al uw  onderdelen. U krijgt een kant-en-klaar eindproduct geleverd.