Online specialist in het lassen van metalen

LATEN WE SAMENWERKEN

Neem gerust contact met ons op. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel ons nu gewoon.

Laat uw metalen lassen bij Slabinck, de online specialist in metaal. Als online specialist in metalen lassen begrijpen we als geen ander de complexiteit en precisie die vereist is bij het verbinden van metalen componenten. Lassen is de kunst en wetenschap van het permanent samenvoegen van materialen door ze te smelten en opnieuw te laten stollen. Het vereist vakkundige vaardigheden, kennis en ervaring om een optimale en duurzame verbinding te realiseren.

Verschil in metalen is een verschil in lassen bij deze online specialist

Alle metalen hebben hun eigen unieke eigenschappen en vereisten als het op lassen aankomt. De kunst van metaalbewerking is het begrijpen en toepassen van deze specifieke technieken voor elk metaal afzonderlijk. Zo vraagt RVS lassen om een specifieke benadering om de corrosiebestendigheid te behouden. Het lassen van inox daarentegen vraagt een andere set van vaardigheden en voorbereiding vereist om de beste resultaten te bereiken. Zoals u online kunt zien hebben wij reeds ervaring in het lassen van tal van verschillende metalen.

Wacht niet, vraag nu uw offerte aan!

Het selecteren van een professioneel metaalbedrijf voor uw project is cruciaal om kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Wij nodigen u uit om de expertise van ons team zelf te ervaren. Neem de volgende stap en vraag vandaag nog een offerte aan voor uw het lassen van uw metalen door online contact met ons op te nemen. Uw project verdient het beste, en wij zijn er om dat te leveren.

MIG lassen

Tijdens het lassen wordt continu mechanisch draad aangevoerd, tussen draad en werkstuk wordt een plasmaboog gevormd.

Toepassing half dik tot dik staal, RVS

mig lassen

TIG lassen

Lastoevoegmateriaal wordt apart, handmatig toegevoegd in het smeltbad.
Toepassing dun staal, RVS en aluminium.

Puntlassen

Een puntlas verbindt twee stukken metaal aan elkaar. De puntlasmachine geeft hiervoor een stroomstoot via twee koperen punten.

Puntlassen is de snelste en goedkoopste manier om metalen plaatwerk tot 6 mm aan elkaar te lassen.

Stiftlassen

Een stiftlastoestel monteert bouten en moeren van M3 tot M12 op een plaat.