Rvs lassen

✓ Korte doorlooptijd
✓ Productie in eigen huis
✓ Totaalpakket mogelijk

Iedere lastechniek kan ingezet worden om rvs te lassen. Echter heeft het materiaal wel een gebruiksaanwijzing. Daarom laat u het professioneel lassen over aan de vakmensen van Slabinck uit Brugge. In onze werkplaats hebben wij al het benodigde materiaal om uw metaalbewerking zo goed mogelijk vorm te geven.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over draaien en frezen?

Uw rvs lassen is voor ons geen uitdaging

Rvs is een uitdagend materiaal. Het is namelijk gevoelig voor hoge temperaturen wanneer het nog niet behandeld is. Kiest u voor onze vakmensen om uw rvs te lassen, dan rekent u op ons vakmanschap in het bewerken van het materiaal. Hierbij worden vervormingen voorkomen. Wanneer u een bepaalde hoek wenst in de metaalplaat zonder lasnaden, is het ook mogelijk het metaal te plooien. Hiermee is het lassen van het inox niet meer nodig. Daarnaast rekent u na het lassen op onze nabewerking om het rvs mooi te houden. U kiest voor verschillende mogelijkheden om het metaal te lakken.

mig lassen

Contacteer ons voor uw volgende serie producten

In de werkplaats van ons metaalbedrijf Slabinck gaan onze medewerkers graag voor u aan de slag. U schakelt ons in voor het lassen van uw rvs ongeacht uw industriële toepassingen en de maat van uw benodigde serie. Weet ons te bereiken via +32 050 40 88 40 of door het sturen van een e-mail naar info@slabinck.be. Wij bespreken graag al onze mogelijke toepassingen met u.

Stuur ons een mailtje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Laten We Samenwerken

  Neem gerust contact met ons op. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel ons nu gewoon.

  Slabinck nv

  Ten Briele 2
  8200 Brugge

  Mail & Tel

  sales@slabinck.be
  info@slabinck.be
  +32 050 40 88 40

  Openingsuren

  8:30 - 17:30 ( Ma - Vrij )
  Za, Zo & Feestdagen GESLOTEN

  Bezoek ons op onderstaand adres