Inox lassen

De roestvaste staalsoort inox is te lassen in de werkplaats van Slabinck in Brugge. Het is een materiaal dat niet zomaar te lassen is. Wanneer het inox te warm wordt, ontstaan er sporen die het uiterlijk van het onderdeel negatief beïnvloeden. Kiest u voor onze lassers, dan bent u ervan verzekerd dat dit niet zal gebeuren.

Wat is de beste manier om inox te lassen?

Nadat de benodigde stukken metaal gelaserd zijn, moeten deze losse stukken op een andere wijze worden verbonden. Onze vakmensen lassen uw inox. Het lassen van uw product gebeurt middels de techniek die het beste op het onderdeel aansluit. Wilt u een strakke lasverbinding hebben? Dan passen wij pulserend lassen van het RVS toe. Hiermee ontstaat een nette verbinding. De kwaliteit van deze en andere technieken ervaart u zelf wanneer u ons inschakelt.

Vraag een offerte aan voor volledige productie van uw product

Als ervaren metaalbedrijf staat Slabinck ervoor om de productie van uw product van A tot Z voor u te realiseren. Van het laseren uit het plaatmateriaal, tot het lassen van het inox om de juiste vormen te creëren. Onze medewerkers realiseren graag hetgeen u voor ogen had. Bespreek uw wensen voor metaalbewerking met ons via +32 050 40 88 40 of stuur een e-mail naar info@slabinck.be. Vraag dan ook direct een offerte aan.