Parelstralen

✓ Korte doorlooptijd
✓ Productie in eigen huis
✓ Totaalpakket mogelijk

Bij Slabinck in Brugge zijn wij thuis in het parelstralen van metalen. Hierbij maken wij een combinatie van perslucht met parels welke wij machinaal onder grote druk tegen het product aan blazen. Dit is een goede voorbehandeling om het oppervlak egaal te maken voor verdere bewerking.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over draaien en frezen?

Wat zijn de voordelen van parelstralen?

Parelstralen is uitermate geschikt voor producten die in een steriele omgeving dienst gaan doen. Deze manier van stralen zorgt er namelijk voor dat vuil zich minder goed hecht. Door deze vorm van behandeling wordt het oppervlak minder ruw dan voorheen. Tevens wordt het metaal door het parelstralen beter bestand tegen roest. Parelstralen lijkt in veel opzichten op professioneel zandstralen, alleen wordt het resultaat van de behandeling fijner. Wij zetten deze oppervlaktebehandeling bij veel toepassingen in vanwege dit gladde resultaat.

parelstralen

Vraag ons naar de mogelijkheden in oppervlaktebehandeling

Slabinck is een metaalbedrijf met jaren aan kennis en expertise in huis. Hiermee verzekeren wij u van de beste kwaliteit metaalbewerkingen, zoals parelstralen maar ook het plooien van metaal. Wilt u de mogelijkheden met ons bespreken of een aanvraag doen? Neem contact met ons op via +32 050 40 88 40. Het is ook mogelijk een e-mail te sturen naar info@slabinck.be. Onze deskundige medewerkers bespreken graag alle opties met u.

Stuur ons een mailtje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Laten We Samenwerken

  Neem gerust contact met ons op. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel ons nu gewoon.

  Slabinck nv

  Ten Briele 2
  8200 Brugge

  Mail & Tel

  sales@slabinck.be
  info@slabinck.be
  +32 050 40 88 40

  Openingsuren

  8:30 - 17:30 ( Ma - Vrij )
  Za, Zo & Feestdagen GESLOTEN

  Bezoek ons op onderstaand adres