Natlakken

Natlakken is ideaal wanneer u uw metaalconstructies op een goedkopere manier afgewerkt wilt hebben. U laat dit doen in de natlakinstallatie van Slabinck in Brugge. Hierin worden metalen en houten onderdelen tot wel twaalf meter lang deskundig voorzien van een laag lakwerk. De constructies worden voorzien van een vloeibare lak die op het onderdeel gespoten wordt.

Meet natlakken zorgt u voor een goedkope en duurzame afwerking

Natlakken is een van de mogelijke manieren om metaal te lakken die toegepast worden bij Slabinck. De medewerkers van ons metaalbedrijf zijn opgeleid om uw metaalcomponenten te voorzien van de beste vorm en afwerking. Er wordt gebruik gemaakt van tweecomponentennatlak die wij aanbrengen in een stofvrije overdrukspuitcabine. Het natlakken zorgt ervoor dat alle diverse toepassingen van metaal duurzamer blijven doordat er een extra laag bescherming aangebracht wordt.

Geef uw metaalcomponenten de coating die deze nodig hebben

Bespreek met ons de wensen die u heeft ten aanzien van het natlakken en de verwerking van uw metaalconstructies. Het lakken van aluminium of andere metalen wordt met uiterste nauwkeurigheid gedaan, waardoor u het beste resultaat ontvangt. Dit resultaat is duurzaam en budgetvriendelijk tot stand gekomen. Wilt u hier meer over weten? Vul ons contactformulier in of contacteer ons via +32 050 40 88 40.