Natlakken

✓ Korte doorlooptijd
✓ Productie in eigen huis
✓ Totaalpakket mogelijk

Natlakken is ideaal wanneer u uw metaalconstructies op een goedkopere manier afgewerkt wilt hebben. U laat dit doen in de natlakinstallatie van Slabinck in Brugge. Hierin worden metalen en houten onderdelen tot wel twaalf meter lang deskundig voorzien van een laag lakwerk. Uw constructies worden voorzien van een vloeibare lak die op het onderdeel gespoten wordt.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over draaien en frezen?

Met natlakken zorgt u voor een goedkope en duurzame afwerking

Natlakken is een van de mogelijke manier om metaal te lakken die toegepast wordt bij Slabinck. De medewerkers van ons metaalbedrijf zijn opgeleid om uw metaalcomponenten te voorzien van de beste vorm en afwerking. Er wordt gebruik gemaakt van tweecomponentennatlak die wij aanbrengen in een stofvrije overdrukspuitcabine. Het natlakken zorgt ervoor dat alle diverse toepassingen van metaal duurzamer blijven doordat er een extra laag bescherming aangebracht wordt.

natlakken

Geef uw metaalcomponenten de coating die deze nodig hebben

Bespreek met ons de wensen die u heeft ten aanzien van het natlakken en de afwerking van uw metaalconstructies. Het lakken van aluminium of andere metalen wordt met uiterste nauwkeurigheid gedaan, waardoor u het beste resultaat ontvangt. Dit resultaat is duurzaam en budgetvriendelijk tot stand gekomen. Wilt u hier meer over weten? Vul ons contactformulier in of contacteer ons via +32 050 40 88 40.

Stuur ons een mailtje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Laten We Samenwerken

  Neem gerust contact met ons op. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel ons nu gewoon.

  Slabinck nv

  Ten Briele 2
  8200 Brugge

  Mail & Tel

  sales@slabinck.be
  info@slabinck.be
  +32 050 40 88 40

  Openingsuren

  8:30 - 17:30 ( Ma - Vrij )
  Za, Zo & Feestdagen GESLOTEN

  Bezoek ons op onderstaand adres