Aluminium lakken

Aluminium lakken is een handeling die niet zomaar gedaan kan worden. Dit geldt voor veel metalen. Bij Slabinck in Brugge hebben wij de expertise in huis om het lakken van dit metaal vakkundig voor u uit te voeren. Wij verzorgen de productie en behandeling van metaal van a tot z in onze eigen werkplaats.

Aluminium lakken doen wij met de grootste zorgvuldigheid

Het lakken van aluminium is een veelgebruikte nabehandeling wanneer u uw metaal laat lakken na productie. Hiermee voorziet u uw metalen oppervlakten van een extra beschermlaag. Door het juist lakken van deze materialen worden deze beter bestand tegen alle omstandigheden waar ze mee te maken krijgen. Daarnaast zorgt het ook voor een mooiere uitstraling van het materiaal. Bij Slabinck lakken wij aluminium op verschillende manieren, waaronder natlakken. Daarnaast behoort ook poederlakken tot de mogelijkheden die wij bieden. Iedere toepassing vraag een andere werkwijze. Hier zijn onze medewerkers in geschoold.

Benader ons met al uw vragen rondom de nabewerking van uw metaalproducten

Het behoort tot onze basiswerkzaamheden om een aluminium product te lakken na de productie hiervan. Als essentieel onderdeel van ons vakkundig metaalbedrijf staan onze medewerkers voor de kwaliteit van al dit lakwerk. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden van metaalverwerking via +32 050 40 88 40.