Draaien en frezen West-Vlaanderen

Draaien en frezen in West-Vlaanderen

Voor het draaien en frezen in de metaalindustrie van West-Vlaanderen kunt u terecht bij Slabinck uit Brugge. Deze verspaningstechnieken worden met vakkundigheid uitgevoerd in onze werkplaats. Hiermee realiseren wij verschillende interessante projecten voor een groot aantal sectoren in België.

Wij staan klaar voor het draaien en frezen van uw metaal

Als gedegen metaalbedrijf heeft Slabinck al zes generaties lang ervaring in het vak. Dit ziet u terug in de kwaliteit van onze technieken in bijvoorbeeld het draaien en frezen van metaalproducten. Zowel bewerken wanneer het product draaiende is, als wanneer het product statisch is; wij doen het allemaal en zorgen voor de hoogste kwaliteit. Nadat een product de juiste vormgeving heeft bereikt middels het draaien en frezen, bieden wij ook de mogelijkheid het product van een lak te voorzien. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld milieuvriendelijk poederlakken. Ook metaalbewerking behoort tot de mogelijkheden.

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken

Wij bieden graag op maat gemaakte oplossingen die hoog zijn in kwaliteit, maar daarnaast ook vlug geproduceerd worden. Dit geldt ook voor opdrachten waarbij wij voor u moeten draaien en frezen. Ook het snijden van metaal met laser behoort tot de werkzaamheden waarbij wij voor u graag een stap extra zetten. Wilt u een mogelijk project met ons bespreken? Bel ons via +32 050 40 88 40 of stuur een e-mail naar info@slabinck.be. Wij steken graag onze handen uit de mouwen voor u.