Zandstralen in Brugge

Het zandstralen van uw metaal bij Slabinck in Brugge, regio West-Vlaanderen, is de beste manier om het metaal voor te behandelen. Het zorgt voor een egaal en schoon oppervlak waarna het aanbrengen van lak beter hecht. Dit alles gebeurt in een zandstraalcabine die specifiek hiervoor ingericht is.

Uw metaal krijgt een goede voorbehandeling door het zandstralen

Voorafgaand aan het lakken van metaal is het belangrijk dat het materiaal hierop is voorbereid. Een oneffen oppervlak zorgt namelijk voor een slechtere hechting van de laklaag. Zandstralen van metaal is een van de mogelijkheden om het metaaloppervlak voor te bereiden. Een alternatief op stralen met zand is stralen met parels. U kunt voor beide vormen bij ons metaalbedrijf terecht. Deze technieken ziet u terug bij alle toepassingen waar wij ons mee bezig houden. Na het zandstralen van het metaal wordt uw product netjes gelakt op de door u gekozen wijze. Daarna zijn deze producten terug te zien in sectoren zoals:
– De auto-industrie
– De textielindustrie
– De scheepsbouw

Zet ons in om uw metaaloppervlakken egaal te maken

Wilt u uw metaalconstructie voorzien van de best mogelijke voorbehandeling voordat deze in de lak gaat? Schakel dan de vakmensen van Slabinck in. Met ruime ervaring in alle technieken, waaronder het zandstralen van metaal en metaalbewerking, rekent u op de beste kwaliteit in productie. Daarnaast zijn wij in staat het productieproces van uw metaalconstructies of producten volledig te beheren. Bespreek uw gewenste productieproces met ons via +32 050 40 88 40 of stuur een e-mail naar info@slabinck.be.