Slabinck:voorop in de toekomst van plaatbewerking

Innovatieve plaatbewerking bij Slabinck,metaal en staal

In de fascinerende wereld van de plaatbewerking neemt Slabinck High Tech Metal Works een vooruitstrevende positie in. Met een rijke geschiedenis in metaalbewerking, blijven we innoveren en de grenzen verleggen van wat mogelijk is met metaal. In dit artikel duiken we dieper in de recente ontwikkelingen bij Slabinck en hoe deze de industrie vooruit helpen.

Plaatbewerking: Een Kunst en Wetenschap

Plaatbewerking bij Slabinck is niet zomaar een productieproces; het is een kunstvorm gecombineerd met geavanceerde wetenschap. Met meer dan een eeuw ervaring heeft Slabinck zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van het snijden, buigen, en lassen van metaal. Deze expertise komt tot uiting in hun indrukwekkende portfolio van op maat gemaakte metalen onderdelen, die in diverse sectoren worden gebruikt, van de automobielindustrie tot de architectuur.

Innovatie in Lasersnijtechniek

Een van de opvallendste innovaties van Slabinck is de toepassing van geavanceerde lasersnijtechnologie. Deze techniek stelt ons in staat om met uiterste precisie en efficiëntie te werken, wat essentieel is voor het vervaardigen van complexe ontwerpen. De recente aanschaf van een nieuwe Durma lasersnijmachine, de vijfde in hun assortiment, benadrukt onze toewijding aan technologische vooruitgang.

Duurzaamheid en Milieubewustzijn

Naast innovatie staat Slabinck ook bekend om onze inzet voor duurzaamheid. Onze ISO 14001 certificering is een bewijs van hun toewijding aan milieubeheer. De overstap naar elektrische heftrucks en de continue investering in milieuvriendelijkere productieprocessen tonen aan dat Slabinck de milieu-impact van hun operaties serieus neemt.

Uitbreiding en Groei

Slabinck is ook bezig met een indrukwekkende internationale fysieke uitbreiding. De recente voltooiing van een nieuwe 5000m2 productiefaciliteit in Skopje, Noord-Macedonië, is een duidelijk teken van onze groeiende invloed in de metaalbewerkingsindustrie. Deze uitbreiding zal niet alleen onze productiecapaciteit vergroten, maar ook zorgen voor nieuwe banen en economische kansen in de regio.

Klantgerichte Benadering

Wat Slabinck onderscheidt, is onze klantgerichte benadering. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften en specificaties heeft. Door onze processen aan te passen aan deze eisen, zorgen we ervoor dat elke klant precies krijgt wat hij nodig heeft. Deze flexibiliteit en toewijding aan klanttevredenheid zijn cruciaal voor ons succes.