Slabinck NV in landbouwleven.be

industriele voertuigen

Slabinck NV in Landbouwleven.be

Bij Slabinck NV zijn we verheugd over de samenwerking en onze expertise te zien schitteren in een artikel op Landbouwleven.be. Het is altijd inspirerend om onze bijdrage aan unieke projecten in de kijker te zien staan.

Het artikel beschrijft hoe ons team bij Slabinck NV betrokken was bij het plaatwerk van historische Stotz-tractoren. Onder leiding van vader Jozef De Lille, koos men destijds voor de merknaam ‘Stotz’ als eerbetoon aan de befaamde kwaliteit van Duitse techniek. Deutz leverde de motoren en Hürth verzorgde de achterbruggen en transmissies, terwijl ons team zich toelegde op het essentiële plaatwerk.

Dit toont niet alleen onze technische bekwaamheid, maar benadrukt ook onze inzet voor duurzame oplossingen. Bij Slabinck NV zijn we trots op onze rol in dit project. Samen streven we naar uitmuntendheid in metaal- en plaatbewerking, en zetten we de traditie van ambachtelijke precisie voort.

We nodigen u uit om het volledige artikel te lezen op Landbouwleven.be. Voor meer informatie over onze core business in metaal- en plaatbewerking, kunt u terecht op onze website slabinck.be.