Poederlakken in Brugge

Poederlakken is de specialisatie van een poederlakker van Slabinck in Brugge, regio West-Vlaanderen. Een poederlakker van ons bedrijf voorziet uw stalen of aluminium oppervlakken van een laag poeder. Het metaaloppervlak krijgt een positieve lading waarna er negatief geladen poeder op aangebracht wordt. Door deze magnetische aantrekking blijft het poeder op zijn plek voordat het door warmte vasthecht aan het oppervlak.

Waarom kiest u voor poederlakken in onze werkplaats in Brugge?

Een poederlakker van plaatwerk- en metaalbedrijf Slabinck is te herkennen aan zijn passie voor het vak en expertise in het aanbrengen van het poeder. Dit zal onze vakman steeds toepassen bij het poederlakken van iedere constructie. Het verschil tussen poederlakken en traditioneel natlakken is de vorm waarin het aangebracht wordt. Zoals de naam al zegt, wordt door een poederlakker een poeder aangebracht op het oppervlak. Hier is geen oplosmiddel bij nodig. Deze poeder smelt vervolgens tot een solide laag wanneer het oppervlak geplaatst wordt in een van onze ovens. Na de oventijd ontvangt u een afwerking die beter bestand is tegen invloeden van buitenaf dan bij traditionele verf. Dat maakt poederlakken een goed alternatief voor de vloeibare variant.

Waarom kiest u voor poederlakken in onze werkplaats in Brugge?

Geef het afwerken van uw metaal uit handen aan de professionals
Het lakken van aluminium door middel van poederlakken zorgt voor een hoge kwaliteit afwerking van het materiaal en is daarbij relatief goedkoop. Een poederlakker zal er altijd voor gaan om uw metaalconstructies van de beste dekking te voorzien. Vraag ons naar de mogelijkheden via +32 050 40 88 40 of stuur een e-mail naar info@slabinck.be. Bespreek het benodigde lakken van uw metaal en onze medewerkers geven aan wat wij u kunnen bieden. Het bewerken van uw metaalconstructies laat u met verschillende technieken door ons uitvoeren. Alsook behoort metaalverwerking tot de opties.