IJzer plooien

✓ Korte doorlooptijd
✓ Productie in eigen huis
✓ Totaalpakket mogelijk

De medewerkers van Slabinck uit Brugge zorgen ervoor dat het ijzer in uw producten de juiste plooien heeft voor assemblage. In onze werkplaats hebben wij een afkantpers die geschikt is voor platen tot wel vier meter lang en twee meter breed. Hiermee realiseren wij de juiste vormen in de ijzerplaten.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over draaien en frezen?

Uw ijzer plooien is voor ons een kleine moeite

Het plooien van ijzer doen we in ons metaalbedrijf in uiteenlopende vormen en maten. Afhankelijk van de benodigde plooi, stellen wij onze machines eenvoudig hierop af. Met deze machines plooien wij ieder metaal dat nodig is in de productie. Het plooien van ijzer gebeurt doordat de plaat in een matrijs geduwd wordt. Bij onze machine is het mogelijk dit te doen zonder een op maat gemaakte matrijs. Door het plooien zijn er minder laswerkzaamheden nodig. Echter wanneer het nodig is, hebben wij alle mogelijkheden om uw metaal, zoals inox te lassen.

plooien en walsen

Contacteer ons over alle mogelijke verwerkingen van metaal

Bij Slabinck geloven wij in de schoonheid van metaal en alle mogelijke bewerkingen van het materiaal. IJzer plooien is een van de technieken die wij inzetten om deze materialen te veranderen van vorm. Daarmee is het materiaal veel breder inzetbaar en duurzamer. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem telefonisch contact op via +32 050 40 88 40 of stuur een e-mail naar info@slabinck.be.

Stuur ons een mailtje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Laten We Samenwerken

  Neem gerust contact met ons op. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel ons nu gewoon.

  Slabinck nv

  Ten Briele 2
  8200 Brugge

  Mail & Tel

  sales@slabinck.be
  info@slabinck.be
  +32 050 40 88 40

  Openingsuren

  8:30 - 17:30 ( Ma - Vrij )
  Za, Zo & Feestdagen GESLOTEN

  Bezoek ons op onderstaand adres