Online metalen constructies

✓ Korte doorlooptijd
✓ Productie in eigen huis
✓ Totaalpakket mogelijk

Bij ons bent u aan het juiste adres voor online metalen constructies van topkwaliteit te ontdekken. Of u nu werkt aan een groot bouwproject of kleinere metaalbewerkingsklussen heeft, een betrouwbare online partner voor het leveren van metalen constructies is essentieel.

Bent u geïnteresseerd in het betellen van metalen constructies?

Online diversiteit in metalen constructies

Van fundamentele draagconstructies tot esthetisch aantrekkelijke designelementen; de mogelijkheden met metalen constructies die wij online bieden zijn eindeloos. Of het nu gaat om:

wij hebben het allemaal. Wist u dat bij Slabinck ook terecht kunt voor het laten persen van metaal? Bovendien garanderen we een snelle levering en flexibele service. Dit maakt het nog eenvoudiger om metaal te bestellen dat exact aan uw specificaties voldoet, terwijl we tegelijkertijd inspelen op de dynamische behoeften van de industrie.

toepassingen sectoren Slabinck NV

Start vandaag nog uw metaalproject!

Als professioneel metaalbedrijf begrijpen we de complexiteit en het belang van uw projecten. Ongeacht de omvang of specificaties, wij staan voor u klaar. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan direct telefonisch contact met ons op. Laat uw projecten niet wachten! Samen realiseren we uw visie en die van uw bedrijf.

Stuur ons een mailtje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Laten We Samenwerken

  Neem gerust contact met ons op. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel ons nu gewoon.

  Slabinck nv

  Ten Briele 2
  8200 Brugge

  Mail & Tel

  sales@slabinck.be
  info@slabinck.be
  +32 050 40 88 40

  Openingsuren

  8:30 - 17:30 ( Ma - Vrij )
  Za, Zo & Feestdagen GESLOTEN