Metaal op maat online

✓ Korte doorlooptijd
✓ Productie in eigen huis
✓ Totaalpakket mogelijk

Metaal op maat online bestellen is meer dan een gemak; het is een revolutie in de wereld van bouw en ontwerp. U hoeft niet te kiezen voor algemene maten en dient dus geen compromissen te sluiten. U krijgt precies wat u nodig heeft, op de millimeter nauwkeurig. De tijd van “dat moet maar passen” is voorgoed voorbij. Van nu af aan wordt alles gemaakt om in úw leven te passen, en niet andersom.

Bent u geïnteresseerd in het bestellen van metaal op maat?

De ongekende mogelijkheden van metaal op maat online bestellen

Waarom zou u zich tevreden stellen met standaardmaten als maatwerk zó bereikbaar is? Metaal op maat online bestellen stelt u in staat om uw visie tot leven te brengen, of het nu gaat om een unieke tuinset, een op maat gemaakt auto-onderdeel of zelfs een artistiek sculptuur. Door uw specificaties in te voeren, kunt u direct de prijs en levertijd zien. En dat allemaal zonder de deur uit te hoeven. Het is niet alleen handig, maar het stelt u ook in staat om met uiterste precisie te werken. Door onze draaiers en frezers toveren wij snel een prachtig eindresultaat in een handomdraai!

parelstralen

Laat niets u tegenhouden en bestel nu uw metaal op maat

Heeft u al zin om aan de slag te gaan met ons metaal? Wacht dan niet langer! Metaal op maat online bestellen bij online metaalhandel Slabinck uit Brugge betekent dat u uw project niet langer hoeft uit te stellen. Wacht niet tot ‘een geschikter moment’ of tot u ‘de juiste maat’ in de winkel vindt. Dat moment is nu, en die maat is precies de maat die u nodig heeft. Dus waar wacht u nog op? Ga die uitdaging aan, realiseer dat droomproject en bestel vandaag nog uw metaal op maat. Volg ons laatste nieuws ook zeker op de voet.

Stuur ons een mailtje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Laten We Samenwerken

  Neem gerust contact met ons op. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel ons nu gewoon.

  Slabinck nv

  Ten Briele 2
  8200 Brugge

  Mail & Tel

  sales@slabinck.be
  info@slabinck.be
  +32 050 40 88 40

  Openingsuren

  8:30 - 17:30 ( Ma - Vrij )
  Za, Zo & Feestdagen GESLOTEN