Gelukkig nieuwjaar vanwege team Slabinck

feestdagen

Uw partner in metaalbewerking

Beste klanten en partners,

Met het nieuwe jaar in het verschiet, willen wij bij Slabinck deze gelegenheid gebruiken om u hartelijk te bedanken voor uw vertrouwen en samenwerking in het afgelopen jaar.

2023 was een jaar vol uitdagingen en kansen, waarin wij samen met u konden werken aan innovatieve oplossingen in metaal- en plaatbewerking. Ons team heeft zich ten volle ingezet om aan uw behoeften te voldoen en om samen te streven naar uitmuntendheid in elk project.

Nu het nieuwe jaar is aangebroken, verwelkomen we de frisse start met nieuwe mogelijkheden en kansen. We hopen dat u vol energie en optimisme het jaar begint, klaar voor nieuwe avonturen en momenten om te koesteren met uw dierbaren.

In 2024 staan wij weer voor u klaar met onze expertise in metaalbewerking, onze toewijding aan kwaliteit en onze passie voor innovatie. We kijken ernaar uit om onze samenwerking te verdiepen en nieuwe projecten aan te pakken.

Namens het gehele team van Slabinck wensen wij u en uw naasten een warme en vreugdevolle kerstperiode en een gezond, succesvol en sprankelend 2024!

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!