MIG заварување - TIG заварување - Точкасто заварување - Tочкасто заварување на навртки и завртки

ДА РАБОТИМЕ ЗАЕДНО

Ве молиме слободно контактирајте не. Ние ќе ве контактираме што е можно поскоро. Или само јавете ни се сега.

MIG заварување

Овој процес на заварување вклучува континуирано механичко водена жица за заварување. Се создава лак од плазма помеѓу жицата и делот.

Оваа техника се користи за дебели и тенки челици и нерѓосувачки челик.

mig lassen

TIG заварување

За овој процес на заварување, каде што жицата се додава рачно.

Оваа техника се употребува за тенок лим, нерѓосувачки челик и алуминиум.

Точкасто заварување

Точкаст вар поврзува две парчиња заедно. За да се постигне ова, машината за точкасто заварување, користи напон на две бакарни електроди.

Tочкасто заварување на навртки и завртки

Нашата машина за точкасто заварување, заварува навртки и завртки во големини од М3 до М12. Оваа техника се користи само за челични лимови. Точкастото заварување е најбрзиот и најефтиниот начин да се спојат лимови со дебелина до 6мм.