Slabinck Fast

Slabinck Fast

Благодарение на нашата обемна машинерија и нашиот систем со три смени, времето на производство е кратко. Покрај тоа, потпрете се на нашата услуга за транспорт за брза испорака.
Слабинк Брзи за итни нарачки

Итна нарачка (на пример прототип)? Слабинк Брз е вашиот одговор. Вашата нарачка ќе ја добиете во рок од 24 часа. Некој услов? Вашата нарачка вклучува една производна активност (на пр. Ласерско сечење). Итна нарачка со повеќе производни активности? Потоа сметајте 24 часа по дополнителна активност. (на пр. ласерско сечење, свиткување и премачкување во прав = 3 x 24 часа или 3 дена).

Слабинк Брзо за челични плочи, цевки и бои

Имаме метални лимови од која било дебелина:

челични плочи од 0,5 до 25 мм
плочи од не'рѓосувачки челик од 1 до 10 мм
алуминиум од 1,5 до 5 мм

Имаме широк спектар на челични цевки на залиха.

Нашата продавница за бои има најмногу RAL бои.
daf truck slabinck