Придружете се на нашиот тим – Ние секогаш бараме талентирани и управувани луѓе. Отворени работни места

Slabinck
High Tech Metal Works

снабдување обработка на лим по цврста цена. Вкупен пакет од лист до готов производ.
Преку Slabinck брзо, ние гарантираме многу брза испорака со ултра кратко време на водење по операција.

СИЛНИ ВО РАБОТА НА МЕТАЛИ И ЛИСТИ

Белгиска компанија за производство на метали или лимови Слабинк НВ е вашиот идеален снабдувач на метални лимови и готови метални производи. Нашата одлична репутација, 6 генерации искуство и 100 квалификувани вработени го докажуваат ова.

Ние гарантираме високо квалитетни решенија. Значи, сметајте на нас за беспрекорни лимови, заварување и бои: од едноставни лимови до високо-технолошки производи, комплетно изработени дома и доставени со молскавична брзина.

Техники што ги нудиме

Висококвалитетните производствени услуги на Слабинк се совршено надополнување
за денешните високотехнолошки индустрии.
laser cutting icon

Ласерско процесирање

Ласерирање на лим од челик, нерѓосувачки челик, алуминиум или дури месинг.

Slabinck High Tech Metal Works ја користи најновата ласерска технологија.

ponsmachine slabinck icon

Пробивање

Дали сакате да исечете едноставни, геометриски фигури од површината на листот?

Тогаш удирањето со ЦПУ е една од најбрзите и најевтините техники.

plooien en walsen icon slabinck

Виткање

Свиткување и тркалање, свиткување на цевки, тркалање на профил.

Со наша сопирачка обликуваме метални лимови долги до 4м и широки 2м со дебелина од 25мм.

lassen

заварување

МИГ челик за заварување, нерѓосувачки челик.
ТИГ заварување тенок челик, нерѓосувачки челик и алуминиум. Место заварување лим до 6мм. Заварување на обетка од навртки M3 до M12 на плоча.

frezen

Обработка

Обработување: пила, глодање, вртење и прислушување.
Ја имаме секоја достапна машина за пилање профили, мелење, вртење делови од лим или прислушување на навојни завртки.

lakken slabinck laser products

Боење

Сликање, премачкување на прав од челична или алуминиумска површина.

влажно сликање за поголеми метални конструкции. Детонација на челик како претходна обработка.

afwerken schuren polijsten

Доработка

Бруси за брусење во тапан машина со керамички зрна.

Полирање со нашата машина за брусење и полирање и минирање на зрнца од нерѓосувачки челик.

afwerken

Склопување

Монтажа на полупроизводи или машински делови.

Ние се грижиме за склопување на сите ваши делови. Receiveе добиете готов краен производ.

1

Успешни проекти

1

СЕРТИФИКАТИ

Зошто не бирате нас?

Ние произведуваме и работиме ЗАЕДНО

Ние произведуваме и работиме ЗАЕДНО

Технички решенија

Техники

Ние сме интегрирана инженерска компанија составена од агилни и искусни инженери кои се вешти во разни видови на инженерска работа. Покрај тоа, нашето најголемо богатство е нашето производство. Апликациите се развиваат за сите можни сектори.

Вести од нашиот блог?

Прочитате нешто интересно?
Контактирајте не, ние сме среќни да објасниме еден збор!

Контактирајте не

Пополнете ги полињата подолу за да ви помогнеме што е можно поскоро.

    slabinck