Склопување - Пунктирање навој - Тубтара- Нитни

ДА РАБОТИМЕ ЗАЕДНО

Ве молиме слободно контактирајте не. Ние ќе ве контактираме што е можно поскоро. Или само јавете ни се сега.

Склопување

Ние можеме да одиме чекор понатаму доколку на вас ви треба нешто повеќе од полу- производен продукт или машинска компонента. Ние можеме да се погрижиме за целосниот склоп на вашите метални механички и електронски компоненти така што вие ќе добиете финален продукт спремен за користење. Ова ви дозволува да останете флексиблни за време на презафатени периоди без потреба за правење на големи инвестиции.

Пунктирање навој

Ние можеме да вметнуваме навојни елементи брзо и лесно во плочи од метал и/или испринтани кола. Ние користиме пунктирачка за нерѓосувачки челик и алуминиум. Најчесто користиме навртки и завртки во сите големини од М3 до М12. Ги вметнуваме навојните елементи во едно мазно движење во претходно ласерски исечените или пробиените дупки. Исто така ја користиме оваа техника да вметнеме дистанцери и додатоци на панели.

Предноста е тоа дека веќе ласерски исечените или пробиените дупки немаат потреба од дополнителен третман, елементот е рамен со задниот дел од парчето, трошоците за поставување се

Тубтара

Тубтара е нитна која е направена од нерѓосувачки челик, челик или алуминиум кои може да бидат поставени на една страна од металното парче.

Овие нитни имаат многу предности:

Нитни

Нитната (алуминиум, челик, нерѓосувачки челик) исполнува голем број на побарувања: има голем распон на затегање, брзо се поставува и е сигурно.

Дополнителни предности на конекции со нитни е тоа што две парчиња може да бидат споени од една страна ја покрива дупката, отпорна на вибрации формира силна врска и нитната останува прицврстена бидејќи се крши во ракавот.