Ласерско процесирање

ДА РАБОТИМЕ ЗАЕДНО

Ве молиме слободно контактирајте не. Ние ќе ве контактираме што е можно поскоро. Или само јавете ни се сега.

Ласерско сечење

Ние сечеме тенки лимови од нерѓосувачки челик, алуминум па дури и месинг, брзо и економично користејќи ја најновата фибер ласер технологија.

За подебели лимови ја користиме класичната CO2 ласерска технологија вешто. Можеме да сечеме лимови од челик со дебелина до 25мм и лимови од нерѓосувачки челик до 20мм.

Прецизноста на сечење за двете технологии е 0,2мм!

Ласерско пробивање

Ласерско пробивање е комбинација на ласерско сечење и пробивање. На овој начин лимот (челик, нерѓосувачки челик или алуминиум) е обработен во еден потег, со што се заштедува време. Оваа техника дава перфектен финиш и може да се применува на лимови до 6мм дебелина.

Дупки, деформации, закосување и навој се прават со помош на главата за пробивање. За сечење на рабовите се потпираме на брзината и квалитетот на ласерскиот зрак.