Брусење - полирање - минирање на зрнца од не'рѓосувачки челик

ДА РАБОТИМЕ ЗАЕДНО

Ве молиме слободно контактирајте не. Ние ќе ве контактираме што е можно поскоро. Или само јавете ни се сега.

брусење

Шпон или остаток од обработка на метал е остар, изразен раб кој се појавува при ладна обработка како пробивање или сечење. Третмани како лиење, ковање и инјектирачки калапи создаваат различни типови на шпон.

Ние отстрануваме шпонови во Rosler барабан – машина за отстранување брусеви користејќи керамички гранули, така што рачното брусење на парчето повеќе не е потребно. Имаме можност да третираме поголем број на компоненти во исто време.

Полирање

Нашите брусни и полирачки машини комбинираат брусење на шпонови и полирање на мали неправилности да се добие мазна површина.

Нашите машини се соодветни за челик и нерѓосувачки челик до 10мм дебелина.

Пескарење на нерѓосувачки челик

Пескарењето е добро решение за третман на површински дефекти како оштетување грешки при заварување и површни гребнатини. Резултатот е средно сјаен и погруб финиш од оригиналната површина.

Пескарењето му дава на нерѓосувачкиот челик и на заварот, атрактивен изглед и појака боја на парчето. Нашата машина за пескарење користи пелети и стаклени гранули.

parelstralen