Виткање - Виткање на цевки - Виткање на профили

ДА РАБОТИМЕ ЗАЕДНО

Ве молиме слободно контактирајте не. Ние ќе ве контактираме што е можно поскоро. Или само јавете ни се сега.

Виткање

Нашите преси оформуваат лим што е до 4 метри долг и 2 метри широк и 25мм дебел, благодареие на фиксните матрици исто така на речени V- блокови.

Овој метод на виткање е економичен бидејќи нема потреба од специјално направени матрици. Затоа виткањето е најдобриот избор за мали и средно големи серии.

Исто така пресата е лесно прилагодлива благодарение на нумеричките kонтроли.

Виткање на цевки

Нашата автоматска компјутерски контролирана машина за виткање на цевки ни нуди брзо да свиткаме севки до посакуваната форма. Цевките тогаш може да се користат за изградба на компоненти и продукти.

Калапите за цевки се гарант дека цевките ќе бидата правилно обработени и нема да имаат пукнатини. Користењето на овие калапи ја прави оваа техника идеална за репититивни делови.

Ние ја користиме оваа техника за мали и средно големи серии.

Виткање на профили

Ние користиме CNC-управувана машина за виткање на профили за перфектно оформување метални цевки и профили без предизвикување деформации со користење на ролери и калапи. Ласерски сензор во машината континуирано го контролира процесот.

Виткањето на профили е соодветна техника за тенки цевки и комплексни форми. Благодарение на континуираното контролирање ние можеме точно да ги оформиме и најтешките парчиња.