Ние може да гарантираме за кратко производствено време благодарение на нашиот систем за работење во три смени.
Може да се потрпрете на нашиот транспорт сервис и ви гарантираме брза достава.

Слабинк Брзо за итни нарачки

Ако имате итни порачки на пример за прототип, Слабинк Брзо е солуцијата на вашиот проблем Ќе ја примите нарачката во рок од 24 часа. Единствениот наш услов е вашата нарачка да поминува низ една производствена обработка (пример ласерско сечење). Ако имате итна нарачка која поминува повеќе производствени обработки додадете 24 часа на секоја додадена производствена постапка (пример, ласерско сечење, виткање, прашкасто боење = 3*24, или пак 3 дена).

Слабинк Брзо за челични лимови, цевки и боење

Имаме на залиха челични лимови од различни дебелини:

  • Челични лимови од 0,5мм до 25мм.
  • Нерѓосувачки челик ид 1 до 10мм.
  • Алуминиумски лимови од 1,5мм до 5мм.


Исто така имаме широк асортиман на цевки во нашата залиха.

Нашата фарбара има широк асортиман и достапност на сите RAL бои.