нова машина за мелење ДООСАН ЦНЦ

doosan cnc freesmachine

Slabinck High Tech Metal Works пушти во употреба нова машина за мелење Doosan CNC. Оваа машина има опсег од X оска 1630mm, Y оска762mm, Z оска 650mm.