Нашиот втор разгранок (во Скопје) произведува големи и средно мали серии на сечење, CNC - управувана метална обработка, ролување, виткање цевки и лимови за конкуретна цена. Исто така може да се потпрете на М-Steel за MIG, TIG, и точкасто заварување на челик, нерѓосувачки челик и продукти од алуминиум.

Завршница во главната канцеларија во Бриж

Високо квалитетен завршеток од крајните големи нарачки се наоѓаат во главната канцеларија во Бриж, на пример, нашата автоматска инсталација за прашкасто боење.