Главната канцеларија и инженерскиот оддел се наоѓаат во Бриж. Професионално ги отслкикуваат вашите планови и потреби, тоа е одлична работа бидејќи дизајнот е од есенцијална потреба за совршена метална обработка.

Производство на мали и средно големи нарачки

Разгранокот во Бриж произведува мали и големи серии на метало обработка, заварување и боење. Испораката е брза бидејќи тоа го правиме ние самите.

Верувајте во Слабинк Брзо ако ви се брза

Можете да верувате во Слабинк Брзо кога имате итни испораки. Нашиот транспорт сервис ќе ви ја испорача пратката во рок од 24 часа.

Исто така истражете ја и нашата дивизија во Скопје.